Loading...

O nama

Mala tvrtka velike energije

Venus

Tvrtka Venus je mlada i energična tvrtka specijalizirana za trgovinu i distribuciju svježe i smrznute ribe te plodova mora. Djelujemo na području Šibensko-kninske i susjednih županija. Specijalizirani smo za opskrbu restorana, hotela, catering kuća, trgovačkih radnji, ribarnica te ostalih maloprodajnih subjekata. Energičnost i fleksibilnost u poslovanju te prilagođavanje potrebama klijenta odlike su našeg načina poslovanja. Brzina isporuke i kvaliteta proizvoda garancija su da će svi okusi mora koje poželite u najkraćem vremenu biti na vašem stolu.
Smrznutu ribu preko naših partnera dobavljamo iz svih dijelova svijeta i dostavljamo na vaš stol. Razgranata mreža partnera omogućuje nam razvoj širokog asortimana proizvoda pri čemu se vodimo kvalitetom i željama naših kupaca. Trenutno u našem asortimanu imamo preko 100 artikala smrznute ribe i morskih plodova namijenjenih gastro programu. Naši partneri i kupci nas prepoznaju kao pouzdanog i povoljnog partnera, o čemu govori i suradnja s brojnim javnim ustanovama, hotelima, restoranima i veleprodajama.

Što drugi kažu o nama?

Velika ponuda svježih i smrznutih proizvoda, što gosti požele, oni jednostavno i brzo nabave. Hvala!

John Doe, doodle inc.

Što drugi kažu o nama?

Brzi, energični i efikasni. Bez komplikacija. Užitak je poslovati s njima.

John Doe, doodle inc.

Što drugi kažu o nama?

Sve okuse mora svakodnevno donose na naše stolove. Hvala im na uspješnoj suradnji.

John Doe, doodle inc.

Zašto poslovati s nama?

Odličan izbor proizvoda

Velika mreža naših partnera garantira širok asortiman kvalitetnih svježih ili smrznutih proizvoda bez obzira na doba godine.

Brzi i točni

Bilo da se radi o turističkoj sezoni ili drugom dijelu godine, zaprimljene narudžbe dostavljamo na vrijeme i u dogovorenim rokovima.

A pomalo se bavimo i magijom

Iako imamo širok asortiman proizvoda - trebate nešto što trenutno nije u asortimanu. Nema problema, mi to brzo stvorimo.